PKN
Protestantse Gemeente Hindeloopen
 
Over ons Over ons

De kerkelijke gemeente van Hindeloopen is divers van kleur, dat is de kracht van de plaatselijke gemeente.

De kerkelijke gemeente probeert een open gemeente te zijn, waar mensen, ook de mensen die geen lid zijn, maar hier wonen, zich thuis voelen, gastvrijheid ervaren, waar mensen recht gedaan wordt en waar mensen tot hun recht mogen komen, hoe ze ook zijn, ook hoe verschillend ze ook zijn in hun geloofsopvattingen.

Elke gemeente heeft weer zijn eigen karakter. In Hindeloopen is de kerkelijke gemeente niet de plek bij uitstek waar de mensen elkaar voor het eerst na een hele week ontmoeten. Men komt elkaar elke dag tegen op straat, in verenigingen, sport, verjaardagen, enz. De kerk is niet een gebouw, maar een gemeenschap van mensen. Zij vormen de gemeente, de levende gemeente. 


Uit: Beleidsplan 2014-2019
 
Historie Historie
Vanaf 1973 gingen de Hervormde Gemeente met de Gereformeerde kerk Samen-op-Weg. In 2011 werden wij Protestantse Gemeente.
 
Beleidsplan Beleidsplan

In 2014 is het Beleidsplan voor de periode 2014-2019 aangepast en vastgesteld. 
Wilt u het plan lezen? Gebruik dan onderstaande link


//pg-hindeloopen.protestantsekerk.net/uploads/klant412/files/BELEIDSPLAN HINDELOOPEN 2014 - (Automatisch opgeslagen).pdf
 
 
 
Zegenwens
https://www.youtube.com/watch?v=_ZLTI40kI5I
 
 
Corona-maatregelen
In verband met de aangescherpte Corona-maatregelen heeft de kerkenraad besloten de komende kerkdiensten niet door te laten gaan. Wij houden tot nader bericht geen dienst die wij gezamenlijk bij kunnen wonen.
Wel kunt u de kerkdiensten volgen via www.kerkdienstgemist.nl via de PKN gemeente Stavoren.

Namens de Prot. Gemeente Hindeloopen
Karel de Jong
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.