PKN
Protestantse Gemeente Hindeloopen
 
Nieuwjaarswens Nieuwjaarswens
https://www.youtube.com/watch?v=w1kw4KLYLnw

Bovenstaande link kun je kopiëren en in de taakbalk zetten. Tevens is de wens te vinden op You Tube: Nieuwjaarswens Aafke Nicolai.
 
Maatregelen Maatregelen
In verband met de aangescherpte maatregelen van de regering zullen er de komende tijd geen kerkdiensten worden gehouden. U kunt online de diensten volgen via kerkdienstgemist.nl/stavoren.
 
Geef het Licht van Pasen door Geef het Licht van Pasen door
Op de Goede Vrijdag doven we de Paaskaars en in de Paasnacht of Paasochtend wordt de nieuwe Paaskaars aangestoken. In sommige kerken werd het licht letterlijk doorgegeven. Het begint met één kaarsje aan de nieuwe Paaskaars, dat vervolgens de hele kerk doorgaat. Nu we elkaar maar mondjesmaat mogen zien wil ik voorstellen het Licht aan elkaar door te geven online.
Hoe gaat dat in zijn werk?
Ieder maakt een filmpje met de telefoon, waarin een brandende kaars wordt doorgegeven, van links naar rechts (schrijfrichting). Je kunt daar iets bij zeggen, een boodschap, het kan ook in stilte. Ik ga al deze filmpjes aan elkaar plakken en zo geven wij virtueel het licht van Christus aan elkaar door als teken van hoop. Deze film zal te zien op de website van de kerken of in de kerk.

Tip: Vraag iemand die bij je op bezoek is dit filmpje de maken en houdt de telefoon horizontaal (liggend).
De filmpjes kunnen gestuurd worden naar aafkejnicolai@gmail.com

https://youtu.be/vjyr58jAvWc
Kopieer bovenstaande link naar de adresbalk.

Een voorbeeldfilmpje is ook te zien op de website van Stavoren (pg stavoren).

Veel succes,
ds. Aafke Nicolai
 
 
Zegenwens Zegenwens
https://www.youtube.com/watch?v=_ZLTI40kI5I
 
 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.