Naamborden Naamborden

Op de naamborden staan alle predikanten die hier dienden sinds onze stad in 1580 tot de Reformatie overging.

Orgel

Het orgel kwam in 1868 uit de kerk van Oosterbierum (daar was het in 1665 geplaatst). Het binnenwerk van het instrument dateert uit 1813, terwijl de kas (behalve de ornamentiek) in 1719 gemaakt is door Jan Harmensz.

Onze kerk beschikt over een prachtige akoestiek.

Kronen

Binnen hangen zes koperen kronen, waarvan een uit 1668. Er zijn drie schildjes aangebracht, met de namen van de schenkers en een Hindelooper fluitschip.

Zegenwens

Corona-maatregelen
In verband met de aangescherpte Corona-maatregelen heeft de kerkenraad besloten de komende kerkdiensten niet door te laten gaan. Wij houden tot nader bericht geen dienst die wij gezamenlijk bij kunnen wonen.
Wel kunt u de kerkdiensten volgen via www.kerkdienstgemist.nl via de PKN gemeente Stavoren.

Namens de Prot. Gemeente Hindeloopen
Karel de Jong