kinderen van Kinderkerk en Zondagsschool zingen de nieuwe predikant toe

Stavoren en Hindeloopen.

mail: aafkejnicolai@gmail.com
tel. 0514 851635

In de kerkenraad hebben zitting:

ouderlingen:
Antje Hobma-Keizer, Betty Klijnstra-Berg en Marijte Brandsma

diakenen:
Hennie Valk-Adema en Dini van Grootheest, (1 vacature)

kerkrentmeesters:
Lieuwe Folkertsma, Wiebe Munniksma en Karel de Jong (tevens voorzitter kerkenraad)

scriba Elly Sprik-Dijkstra, Kreilerstraat 23, 8713 JB  Hindeloopen
mail: esd49@hotmail.nl
tel. 0514 521871

De kerkenraad heeft hulp van een aantal 'omtinkers':

Tet de Boer-Postma, Pietie Boschma-de Boer, Reino Sikkes-Gerlsma, Marten Tienstra en Tine Vos-Folkertsma